Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Filmske novosti 06. 07. 2003.Liv Tajler snima za Skorcezea, isti režiser prikazuje u Kanu skraćenu verziju svog najnovijeg filma u kome igraju Kameron Dijaz i Leonardo di Kaprio...

Najnovija filmska vest je da Martin Skorceze želi da u njegovom najnovijem filmu igra lepa Liv Tajler. Liv bi igrala čuvenu pin-up devojku iz pedesetih godina prošlog veka, Beti Pejdž. Skorceze radi na scenariju i veruje da će Frensis Ford Kopola producirati ovaj film čije snimanje počinje iduće godine u proleće.Džek Nikolson tvrdi da je osoba koju igra u najnovijem filmu najbedniji lik koji je ikad igrao. Glavni glumac, Voren Šmit posle iznenadne smrti svoje žene odlučuje da luta svojim kolima raznim putevima .“Ovo je najtužnija drama koju sam ikad odigrao,” kazao je Nikolson.


Mladi britanski fudbaler Martin Kompston se bori za nagradu Zlatna palma na filmskom festivalu u Kanu. U pitanju je film režisera Ken Loaha Sweet sexteen. Kritika je oduševljeno primila glumu ovog sedamnaestogodišnjaka. Martin je iz škotskog mesta Grinok i igra u prvom timu u Drugoj škotskoj fudbalskoj ligi i još uvek se nada da će postati bolji fudbaler nego glumac. Momak igra Lijama koji čeka svoju majku da izađe iz zatvora na njegov 16.-ti rođendan.

U Kanu se takođe nalaze Kameron Dijaz i Leonardo di Kaprio koji igraju u filmu Bande Njujorka. Film je još nedovršen jer Martin Skorceze još uvek okleva da uradi zadnji rez. Gledaoci u Kanu moći će da vide samo dvadeset minuta filma u kome pored Dijaz i Kaprija igra i Danijel-Dej Luis. Bande Njujorka treba da se pojavi u bioskopskim salama u decembru ove godine.

Copyright BONI Drenik d.o.o 2003