Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 U2 Hotel 17. 05. 2004.
Ako vam je palo na pamet da ovo leto provedete u Dablinu, da se družite sa zanimjivim osobama, onda rezervišite mesto u hotelu The Clarence, čiji su vlasnici Bono i The Edge.
Ovaj hotel je deo kulturne scene od 1852.godine. Lider i gitarista grupe U2 kupio je hotel 1992.godine i posle značajne adaptacije, otvorio 1996. Od tada do danas, u njemu su boravili mnogobrojni slavni gosti, među kojima Džon Travolta, Džek Nikolson, Mira Sorvino, Tina Tarner, Kventin Tarantino, Kejt Mos…
Hotel se nalazi na Velington Keju; dizajniran je u mešavini tradicionalnog i modernog stila. U njemu ima 44 ogromnih dvokrevetnih soba i četiri apartmana plus dvospratni penthaus sa spektakularnim pogledom na oklinu. hotelu postoji welness centar u kome stručni terapeuti brinu o vašem telu i dobrom raspoloženju. Tu je i “Čajdžinica” i originalna trpezarija u kojoj se gosti slade irskim specijalitetima. Hrana u restoranu hotela Clarence se smatra jednom od najboljih u Dablinu.Octogon bar je mesto u kome se skupljaju slavne ličnosti Dablina.
U ovom ugodnom prostoru, koji funkcioniše više od jednog veka, možete sresti pevača Robija Vilijamsa koji sa društvom uživa u ćaskanju. Ako vam smeta njegova galama možete se povući u intimniji bar nazvan The study.
Prijatan boravak u The Clarence hotelu!


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003