Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Kako potrošiti milion dolara 27. 04. 2004.
Uvek ste sanjali o ovom milionu, zar ne? Činjenica je da ima mnogo nula ali da li za ovu sumu možete uopšte kupiti nešto zanimljivo? Dajemo vam listu ponuda a vi birajte.
Neverland Ranč
Cena: $20 million
Majkl Džekson prodaje svoj ranč u Santa Barbari. I da nemate petarpanovsko srce dopašće vam se zoološki vrt, filmska sala i zabavni park. Priča se da je Majkl pokušao da proda ovaj ranč pre dve godine za 50 miliona, ipak je sada spustio cenu na 20 miliona dolara.
Katalog Bitlsa
Cena: $800 million
Ako vam ne odgovara Džeksonov ranč probajte da kupite ovaj katalog sa slavnim hitovima Bitlsa, tehnički nazvan Sony-ATV catalog. (Polovina pripada Soniju). Ukoliko dobijete prava na izvođenje vi ste automatski najslavniji milioner u bliskoj budućnosti.

Privatna ostrva
Cena: $3 million to $7 million
Žena vam neprestano čantra? Imamo rešenje. Nađite svoj mir u sred nekog mora. U sred tirkiznih Kariba, nalazi se ostrvo Belice. Nedaleko od Plave pećine (duboke 130 metara sa bajkovitim stalaktitima, na rtu Far, možete kupiti raj na površini od 200 jutara zajedno sa sopstvenom lagunom.
Ili, u pojasu Florida Kiz prodaje se ostrvo veličine 14 jutara sa kućom sa četiri spavaće sobe, tri kupatila, bazenom i, naravno, nezaboravnim pogledom na okean.

Zabava u Piramidi
Cena: $3.5 million to $5 million
Impresionirajte svoje prijatelje zabavom veka. Pozovite 5 000 ljudi na šestočasovnu zabavu na platou Giza, ispred Piramida u-Las Vegasu. Postavite šatore i napravite privatni koncert sa umetnikom Mobi(200 000$). Dodajte još jedan milion i Elton Džon, Bon Džovi, Bili Džoel i Gloria Estefan će svratiti.
Jet
Cena: $60 million
Avionski letovi za Kairo su bukirani? Nema problema! Za 60 miliona dolara možete kupiti sopstveni Boeing Business Jet. U njemu salon, trpezarija, privatna kancelarija, konferencijska sala, gostinska soba i velika spavaća soba dovoljna za kraljevski krevet, kupatilo i tuš.


Galaktički praznici
Cena: $20 million
”Svemirske avanture” se nalaze u Virdžiniji i nude lansiranje u orbitu oko zemlje 120 puta ili oko osam dana. Suma od 20 miliona dolara uključuje šestomeselni trening i vožnju na raketi Soyuz do Internacionalne vasionske stanice. Sledi nedelja dana vežbi u bestežinskom stanju. Amrički milioner Denis Tito i Južnoafrički biznismen Mark Šatlvort su već proputovali ovu trasu.
Kupite USA Koka Kolu
Cena: $58.5 million
Sa jednim milionom dolara teško ćete kupiti svet Koka Kole. Ali za nešto manje od 60 miliona možete svakoj osobi u Americi kupiti jednu konzervu Koka Kole!Copyright BONI Drenik d.o.o 2003