Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
 SAMO OPUŠTENO!
 HRISTOS VOSKRES...
 BABUCINE PRIČE
 Online zvezda
 Nema dima
 FEST 2009
 KÜSTENDORF FILM...
 SLAVA NA DVORU
 Obama među Srbi...
 DECA IZ SRBIJE ...
 ŽAN POL GOLTIJE...
 KLARK KAO NOSTR...
 „Promovišemo na...
 ŠKART
 CASADEI
 ROMANTIKA NA SR...
 PRESTOLONASLEDN...
 FILMSKI FESTIVA...
 NOVINARI NA DVO...
 PESMA EVROVIZIJ...
 REVIJA LJUBAVI
 PRINCEZA KATARI...
 ВР&...
 U početku beše ...
 „Savremena umet...
 ANDRE MARLO
 Putnik kroz vre...
 Islandski umetn...
 LETNjA IZLOŽBA ...
 BAJKA O TUKARAM...
 Deseta godisnji...
 IZJAVA Nj. K. V...
 HOLANDSKI PLESN...
 PRIKUPLJENO 660...
 IGUANA NA BEOGR...
 Venčanje Džordž...
 FEC DOMINO
 KRALJEVSKO SLAV...
 Kraftverk nastu...
 Brus Vilis puni...
 Svetih Četrdese...
 Sretenje Gospod...
 Bogojavljenje
 Velika novogodi...
 Sveti Nikolaj Č...
 Vavedenje Presv...
 Оп&...
 Doprinos akadem...
 Oženio se Kostn...
 Sveže venčana
 Naj-događaj na ...
 Džepovi puni ka...
 Nobelovka - Sir...
 Pobedila Irska
 Rođendan
 Beograd, 03.10....
 PAL ZILERI PONO...
 Napred momci!
 Istina o Knezu ...
 Fashion week
 Raja i Maja
 Laza Kostić fon...
 Boni u Moskvi
 Atentat na Šira...
 LA TEQUILA MEXI...
 International S...
 Odlazak Pole Je...
 Dilan, čedo str...
 Ostavštine slav...
 Liberation
 Nobelovac za no...
 Spust niz Mont ...
 Osvežavanje ist...
 Hakeri provalil...
 Najzad veselo
 Predsednik i di...
 Bez starca nema...
 Al se danas dob...
 U humanitarnoj ...
 Irci u našoj kr...
 O čemu je ovde ...
 Britanci u Beog...
 Srećni dobitnic...
 Volite se ljudi
 Kraljevska bajk...
 Igraj za život
 [ Svi članci ... ]
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Američka princeza 27. 04. 2004.
«Prave i istinske trenutke sa mojim ocem provela sam samo u njegovoj kancelariji. Sedeći na podu igrala sam sa lego kockama želeći da sazidam iste oblakodere kao on.»


Njeno dvorište bila je kula Tramp u Njujorku, 68 spratova, sa kancalarijama, radnjama, liftovima, hodnicima i, sasvim na vrhu, ogromnim apartmanom na dva sprata i terasom sa koje se video ceo Njujork: njen dom...Danas je Ivanka Tramp odrasla ali još uvek zna po imenu svakog portira u zgradi. Kćerka magnata nekretnina Donalda Trampa i danas voli da gradi, samo su se gabariti njenih zgrada povećali. Ivanka želi da ide očevim stopama i nastavi sa razvijanjem porodičnog carstva. «Moj otac je veoma ambiciozan čovek i to isto očekuje od svoje dece. Ne dolazi u obzir da ga razočaramo!»

Posle završetka školovanja u jednom privatnom pansionu, Ivanka se upisala na univerzitet Džordžtaun, zatim Vorton. Uči finansije i nekretnine ali u isto vreme i istoriju umetnosti. Bavi se sportom: tenis, golf, skijanje i vec šesnaest godina igra klasičan balet. «Sve zbog figure,» smeje se Ivanka. Rezultat je sjajan. Čak ni tata Tramp ne može a da se ne pohvali: «Zar nije lepotica moja kćerka, prava je princeza!»

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE
Osim novca za studije koje joj daju roditelji, Ivanka mora sama da zaradi za sve svoje tekuće izdatke: «Čak moram da plaćam svoje telefonske račune!». Zato mlada devojka radi kao maneken za modnu agenciju Elit. Pozirala je za modne časopise Elle i Glamour. Prvu naslovnu dobila je 1997.godine u časopisu Seventeen. Iste godine vodila je ceremoniju izbora Miss Teen čiji je organizator njen otac, zatim dečiju TV emisiju. Učestvovala je na revijama u Parizu, Londonu i Milanu za Versaćea, Marka Bouvera i Tjeri Miglera. Ali, zahvaljujući savetima svoje majke, Čehinje Ivane Tramp, mlada devojka se sada opredelila da radi intelektualnije poslove.

Jutro počinje pevanjem, «naročito pod tušem». Predveče voli da gleda tv serije pre nego što večera. Ivanka ne voli da živi u zlatnom kavezu. Lude večeri džet seta je ne zanimaju. Ne voli nevaspitanje i skandale. I više voli da ide na gradilište nego u diskoteke.
Od dragog kamenja najviše voli dijamante i to one koji imaju svoju istoriju. Upotrebljava miris Joy Žana Patua. Obožava ruže. Kod muškarca voli sigurnost i poverenje u sebe. Prezire aroganciju. Zbog jednog muškarca bi spakovala kofer i otišla na kraj sveta (što jedan put već uradila!). Najviše voli filmove «Moja Afrika» i «Ljubavna priča». Mogla bi da umre od ljubavi: «Moja baka je umrla od ljubavi! To je zapisano u genetskom kodu porodice!» Hrani se kod «Serfine» u Njujorku, kod «Rampoldija» u Monte Karlu, Mamr's! u Konektikatu i «San Lorencu» u Londonu. Voli da plovi jahtom (porodičnom «Ivana») po Mediteranu, da zimuje u Aspenu(gde njeni roditelji imaju kuću) ili u Sen Moricu u Švajcarskoj. Prošlog leta je zajedno sa prijateljima, za volanom omanjeg kamioneta, napravila turu po Americi. Pažljivo je izabrala prijatelje koji su je pratili...»Mnogi žele da se druže sa mnom zbog mog imena, ali ja imam odličan instinkt, odmah osetim da li su zainteresovani za mene ili za moj novac.»
J.K.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003