Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
 PRODAJA ZA SLAD...
 Samo napred
 Može li bez kav...
 ZVER 666
 Isterivač đavol...
 SUPERJAHTA, AVI...
 LJUBIMCI
 HRISTOS VOSKRES...
 PORŠE
 PROLEĆE
 U SRCU ZLATNOG ...
 NE VOLITE ORNAŽ...
 LORELAJ
 UMNETNOST KIĆEN...
 UMETNOST KIĆENJ...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 NOVOGODIŠNJA GR...
 USKRŠNJE JAJE
 Samo virulentno
 Jeste li za tes...
 500 MILIONA EVR...
 AMERIKANAC U PA...
 VINO I ZVEZDE
 BRISANJE ISTORI...
 Test Dr. Fila
 Jadarit
 SAD GA IMA SAD ...
 Zanimljivosti
 Zanimljivosti
 BRZI VOZOVI FRA...
 Mila Jovović
 Hotel Frensisa ...
 Henrik Ibzen (...
 Najbolji novi h...
 Najbogatiji lju...
 Svastalice
 Legenda o „YAHO...
 Venčanja
 Lament nad kafa...
 Klaudija Šifer...
 Orlando i Kejt ...
 Ko bi rekao da ...
 Zima
 Dvor i vrtovi L...
 SARGANSKA OSMIC...
 Mala Nikol
 Ekspedicija na ...
 Naručivanje čas...
 Džejson Prisli
 DŽONI KEŠ
 Porodično okupl...
 Ljubimci
 Medeni mesec
 Beograd: Sećanj...
 Kako potrošiti ...
 Rekla Kazala 3
 Rekla kazala 2
 Rekla-kazala 1
 Renesansa Krist...
 Kineski zid sve...
 "Zasto monarhij...
 SEKSI SCENA SVI...
 Lebanon: Pucanj...
 SIROTI NOVINARI...
 Švarceneger u G...
 Virtuelni seks
 Najseverniji ev...
 Tatoo
 Istorija piva
 Lament nad auto...
 LAPSUSI
 Glodari napadaj...
 Svet prepun lju...
 Paolo Koeljo!
 Tajne templara!
 Glodari napadaj...
 Čudo neviđeno!
 Pobeda Letonije
 Spammers
 Nestao u Portug...
 Hoćete li jedno...
 OSTAO SAM BEZ D...
 Donje rublje u ...
 U carstvu brašn...
 TAJNA ALHEMIJE
 KRALJICA MERI 2
 Kaze se za
 [ Svi članci ... ]
Zdravlje
 Američka princeza 27. 04. 2004.
«Prave i istinske trenutke sa mojim ocem provela sam samo u njegovoj kancelariji. Sedeći na podu igrala sam sa lego kockama želeći da sazidam iste oblakodere kao on.»


Njeno dvorište bila je kula Tramp u Njujorku, 68 spratova, sa kancalarijama, radnjama, liftovima, hodnicima i, sasvim na vrhu, ogromnim apartmanom na dva sprata i terasom sa koje se video ceo Njujork: njen dom...Danas je Ivanka Tramp odrasla ali još uvek zna po imenu svakog portira u zgradi. Kćerka magnata nekretnina Donalda Trampa i danas voli da gradi, samo su se gabariti njenih zgrada povećali. Ivanka želi da ide očevim stopama i nastavi sa razvijanjem porodičnog carstva. «Moj otac je veoma ambiciozan čovek i to isto očekuje od svoje dece. Ne dolazi u obzir da ga razočaramo!»

Posle završetka školovanja u jednom privatnom pansionu, Ivanka se upisala na univerzitet Džordžtaun, zatim Vorton. Uči finansije i nekretnine ali u isto vreme i istoriju umetnosti. Bavi se sportom: tenis, golf, skijanje i vec šesnaest godina igra klasičan balet. «Sve zbog figure,» smeje se Ivanka. Rezultat je sjajan. Čak ni tata Tramp ne može a da se ne pohvali: «Zar nije lepotica moja kćerka, prava je princeza!»

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE
Osim novca za studije koje joj daju roditelji, Ivanka mora sama da zaradi za sve svoje tekuće izdatke: «Čak moram da plaćam svoje telefonske račune!». Zato mlada devojka radi kao maneken za modnu agenciju Elit. Pozirala je za modne časopise Elle i Glamour. Prvu naslovnu dobila je 1997.godine u časopisu Seventeen. Iste godine vodila je ceremoniju izbora Miss Teen čiji je organizator njen otac, zatim dečiju TV emisiju. Učestvovala je na revijama u Parizu, Londonu i Milanu za Versaćea, Marka Bouvera i Tjeri Miglera. Ali, zahvaljujući savetima svoje majke, Čehinje Ivane Tramp, mlada devojka se sada opredelila da radi intelektualnije poslove.

Jutro počinje pevanjem, «naročito pod tušem». Predveče voli da gleda tv serije pre nego što večera. Ivanka ne voli da živi u zlatnom kavezu. Lude večeri džet seta je ne zanimaju. Ne voli nevaspitanje i skandale. I više voli da ide na gradilište nego u diskoteke.
Od dragog kamenja najviše voli dijamante i to one koji imaju svoju istoriju. Upotrebljava miris Joy Žana Patua. Obožava ruže. Kod muškarca voli sigurnost i poverenje u sebe. Prezire aroganciju. Zbog jednog muškarca bi spakovala kofer i otišla na kraj sveta (što jedan put već uradila!). Najviše voli filmove «Moja Afrika» i «Ljubavna priča». Mogla bi da umre od ljubavi: «Moja baka je umrla od ljubavi! To je zapisano u genetskom kodu porodice!» Hrani se kod «Serfine» u Njujorku, kod «Rampoldija» u Monte Karlu, Mamr's! u Konektikatu i «San Lorencu» u Londonu. Voli da plovi jahtom (porodičnom «Ivana») po Mediteranu, da zimuje u Aspenu(gde njeni roditelji imaju kuću) ili u Sen Moricu u Švajcarskoj. Prošlog leta je zajedno sa prijateljima, za volanom omanjeg kamioneta, napravila turu po Americi. Pažljivo je izabrala prijatelje koji su je pratili...»Mnogi žele da se druže sa mnom zbog mog imena, ali ja imam odličan instinkt, odmah osetim da li su zainteresovani za mene ili za moj novac.»
J.K.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003