Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Američka princeza 27. 04. 2004.
«Prave i istinske trenutke sa mojim ocem provela sam samo u njegovoj kancelariji. Sedeći na podu igrala sam sa lego kockama želeći da sazidam iste oblakodere kao on.»


Njeno dvorište bila je kula Tramp u Njujorku, 68 spratova, sa kancalarijama, radnjama, liftovima, hodnicima i, sasvim na vrhu, ogromnim apartmanom na dva sprata i terasom sa koje se video ceo Njujork: njen dom...Danas je Ivanka Tramp odrasla ali još uvek zna po imenu svakog portira u zgradi. Kćerka magnata nekretnina Donalda Trampa i danas voli da gradi, samo su se gabariti njenih zgrada povećali. Ivanka želi da ide očevim stopama i nastavi sa razvijanjem porodičnog carstva. «Moj otac je veoma ambiciozan čovek i to isto očekuje od svoje dece. Ne dolazi u obzir da ga razočaramo!»

Posle završetka školovanja u jednom privatnom pansionu, Ivanka se upisala na univerzitet Džordžtaun, zatim Vorton. Uči finansije i nekretnine ali u isto vreme i istoriju umetnosti. Bavi se sportom: tenis, golf, skijanje i vec šesnaest godina igra klasičan balet. «Sve zbog figure,» smeje se Ivanka. Rezultat je sjajan. Čak ni tata Tramp ne može a da se ne pohvali: «Zar nije lepotica moja kćerka, prava je princeza!»

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE
Osim novca za studije koje joj daju roditelji, Ivanka mora sama da zaradi za sve svoje tekuće izdatke: «Čak moram da plaćam svoje telefonske račune!». Zato mlada devojka radi kao maneken za modnu agenciju Elit. Pozirala je za modne časopise Elle i Glamour. Prvu naslovnu dobila je 1997.godine u časopisu Seventeen. Iste godine vodila je ceremoniju izbora Miss Teen čiji je organizator njen otac, zatim dečiju TV emisiju. Učestvovala je na revijama u Parizu, Londonu i Milanu za Versaćea, Marka Bouvera i Tjeri Miglera. Ali, zahvaljujući savetima svoje majke, Čehinje Ivane Tramp, mlada devojka se sada opredelila da radi intelektualnije poslove.

Jutro počinje pevanjem, «naročito pod tušem». Predveče voli da gleda tv serije pre nego što večera. Ivanka ne voli da živi u zlatnom kavezu. Lude večeri džet seta je ne zanimaju. Ne voli nevaspitanje i skandale. I više voli da ide na gradilište nego u diskoteke.
Od dragog kamenja najviše voli dijamante i to one koji imaju svoju istoriju. Upotrebljava miris Joy Žana Patua. Obožava ruže. Kod muškarca voli sigurnost i poverenje u sebe. Prezire aroganciju. Zbog jednog muškarca bi spakovala kofer i otišla na kraj sveta (što jedan put već uradila!). Najviše voli filmove «Moja Afrika» i «Ljubavna priča». Mogla bi da umre od ljubavi: «Moja baka je umrla od ljubavi! To je zapisano u genetskom kodu porodice!» Hrani se kod «Serfine» u Njujorku, kod «Rampoldija» u Monte Karlu, Mamr's! u Konektikatu i «San Lorencu» u Londonu. Voli da plovi jahtom (porodičnom «Ivana») po Mediteranu, da zimuje u Aspenu(gde njeni roditelji imaju kuću) ili u Sen Moricu u Švajcarskoj. Prošlog leta je zajedno sa prijateljima, za volanom omanjeg kamioneta, napravila turu po Americi. Pažljivo je izabrala prijatelje koji su je pratili...»Mnogi žele da se druže sa mnom zbog mog imena, ali ja imam odličan instinkt, odmah osetim da li su zainteresovani za mene ili za moj novac.»
J.K.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003