Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Rekla Kazala 3 03. 04. 2004.
SEKS I PIĆE
Na nedavnom suđenju Majklu Džeksonu dečak Gevin Arvizo je tvrdio da je pevač stajao pred njim nag i pokazivao mu na kompjuteru tvrdi pornić. Dečak, koji ima 14 godina, takođe je rekao psihologu dr Stenu Kacu da mu je Džekson davao alkohol i pričao o seksualnom činu na otvoren način. Dr Kac je u svom izveštaju naveo, a koji je objvaljen na američkoj tv mreži NBC, da je «Gavin svako veče pio alkohol-viski, votku i Bakardi. Majlkl mu je rkao: «Nastavi da piješ, osećaćeš se opuštenije.» Majkl mu je takođe pokazivao na kompjuteru slike golih žena. Jenom prilikom mu je rekao da mora odmah da masturbira ili će poludeti.»
U izveštaju piše da mu je Mjaklovo okruženje govorilo da ne sme nikome da priča o stvarima koje se događaju u Neverlend ranču. Gevin se poverio dr Kacu: «Jedan od Majklovih momaka iz obezbeđenja nam je rekao da će ubuti nas i naše roditelje ako nekome ispričamo o alkoholu. Majkl je mnogo pričao o seksu. Stalno smo spavali u njegovom krevetu.»
Majkl je optužen po sedam tačaka za pričanje ili činjenje neprimerenih stvari dečacima i dve za davanje deci otrovnih supstanci-alkohola. On, naravno, pobija sve optužbe.

MADONA BI JOŠ DECE
Madona ponovo pokušava da postane trudna. U godinama (45) kada je reproduktivnost žene u opadanju, pop pevačica je krenula u «napad na hormone».
Prema engleskim novinama Britain's News of the World, Madona je konsultovala vodećeg specijalistu na klinici za fertilitet- «Partners» u Los Anđelesu koja je specijalizovana za tehniku in vitro oplođavanja. Viđena je kako izlazi iz svog crnog mercedesa ispred ove klinike.
Madona, srećno udata za britanskog režisera Gaja Ričija, koja ima dvoje dece-kćer Lurd sa svojim bivšim fitnes trenerom Karlosom Leonom i sina Roka sa svojim mužem-ostala je na klinici 45 minuta.
Madona je otvoreno izjavila da bi volela da ima još jedno dete i da se bori da ostane trudna. U intervjuu koji je dala prošlog septembra, ona je priznala: «Zbog vežbanje, ovoga ili onoga, izgleda da sam malo «pokvarila» svoj menstrualni ciklus. Spremam se da odem kod doktora, pa mi poželite sreću.»
Izgleda da nema sreće i da će morati da izvede in vitro oplodnju.

BRITNI I MIRISI
Britni Spirs se sprema da lansira svoj miris i liniju kozmetike. Pop princeza je potpisala ugovor sa velikom kozmetičkom kućom Elizabet Arden sa kojom će razviti nov miris i kozmetiku.
Dvadesetdvogodišnja devojka će «lično» da radi na svakom aspektu razvoje proizvoda kako bi gotovi odisali njenom ličnošću. Rekla je: »Volim mirise i šminku i strašno sam uzbuđena što radim ovaj posao!»
Predsednik kompanije Pol Vest je izjavio: «Mi smo oduševljeni što radimo sa Britni. Ona je talentovana, moderna devojka, koja se dopada mladima sa svih strana sveta.»
Priča se da će Britni otvoriti lanac američke iskrane u Engleskoj. Jedan njen prijatelj je rekao da je skoro sigurna da će mnogi Londonci dolaziti po njenu hranu.
Prošlog septembra njujorški retsoran, čiji je vlasnik Britni, NYLA doživeo je bankrot jer su se mušterije žalile da su hrana i usluge bili jadni.
U međuvremenu, Britni je izbacila iz svog najnovijeg spota scenu u kojoj leži mrtva pored flašice sa pilulama.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003