Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Ogledalce,ogledalce... 03. 04. 2004.
Već deset godina ona igra Rejčel Grin u tv seriji «Prijatelji». Radna devojka, sa «skokovitom» ljubavi sa paleontologom Rosom, zavela je celu Ameriku i svoju najveću ljubav, Breda Pita.
Od njihovog venčanja, moderni Ken i Barbika se viđaju svuda. Dženifer Aniston je nametnula nov način oblačenja celoj jednoj generaciji. Da bi se dopala čoveku svog života, Džen je oslabila 15 kilograma i napravila frizuru koja apsolutno odgovara njenom licu; bar tako misle stručnjaci iz kozmetičke kuće Wella. «Kada sam bila mala nisam znala šta ću sa kosom, mrzela sam je. Sanjala sam da imam kosu kao Barbika! E, pa sad je imam!»

U međuvremenu, Dženifer se posvađala sa svojom majkom Nensi, glumicom i bivšom manekenkom. Dženifer joj je zamerila što je htela da izvuče korist od njene slave, objavljujući 1999.godine knjigu «Najvoljenije majka i ćerka». U knjizi opširno opisuje tinejdžerske dane svoje ćerke, koji su bili strašno burni. Međutim, posle deset sezona «Prijatelja», pola zemljine kugle palo je na kćerkin šarm.
Čim se završila poslednja klapa zadnje epizode (za koju je Džen dobila dva miliona dolara), Dženifer je preko štampe otvorila srce, pričajući otvoreno o svađi sa majkom kao i svojim budućim planovima. Upravo je snimila film u kome igra komičnu ulogu, pored Bena Stilera «Poli i ja». Kritika smatra da je njena gluma bila slaba. Ali, Džen ne diže ruke i nastavlja svoju promociju. U emisiji Opre Vinfri briznula je u plač kada se setila vremena snimanja «Prijatelja». Priča o svojim dijetama (40% ugljenih hidrata, 30% proteina i 30% masti) ili o pomirenju sa majkom. «Mislim da dođe jedna trenutak kada odrastete i shvatite da treba da zaboravite izvesne stvari i krenete napred», izjavila je u jednom intervjuu u januaru. Njen muž je uvek podržavao u odluci da se pomiri sa majkom jer Bred Pit obožava harmoniju u porodici.

11.februar 1969
Rođenje Dženifer Anistopulos u Šerman Ouksu u Kaliforniji. Posle jedne godine provedene u Grčkoj, prešla je sa porodicom u Njujork. Imala je pet godina kada su se njeni roditelji razveli.
1987
Dženiger diplomira u njujorškoj Akdameiji za primenjenu umetnost.
1994
Dobija prvu ulogu u tv seriji Moloj.
1998
Igra malu ulogu u filmu Predmet moje želje.
29.jul 2000
Udaje se za Breda Pita
2001
Najzad je primećena u filmu Dobra devojka.
2003
Igra u filmu Poli i ja sa Džon Hamburgom.
23.januar 2004
Poslednje snimanje tv serije


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003