Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Kolimor se stidi 03. 08. 2004.
Bivši engleski fudbaler Sten Kolimor zatražio je oproštaj zbog onog što je nedavno učinio: otkriveno je da je posećivao sajtove, nazvane «pseći», preko kojih je stupao u seksualne veze sa strancima.
Ovaj bivši fudbalski napadač je izjavio dnevniku Dejli Miror da je priznao svojoj supruzi Esteli da je posetio nekoliko sajtova na kojima se mogu naći osobe koje dozvoljavaju da ih drugi posmatraju dok vode ljubav u kolima.
«Ono što sam uradio je odvratno i strašno i stidim se zbog toga, ali i ja sam samo čovek,» rekao je 33-godišnji Kolimar. «Zato molim da mi oprostite. Možda sam petnaestak puta bio na tim sajtovima i, priznajem, učestvovao u seksualnim igrama. Jedino se nadam da će ljudi koje poznajem i koje volim moći da mi oproste.»
Kolimar je objasnio da ga je radoznalost odvela do «psećih» sajtova. Njegova najsvežija poseta bila je je prošle nedelje kada je posetio park Kenok Čejz, blizu njegove kuće u okrugu Stafordšajr. Pola sata po njegovom dolasku, Kolimor se upoznao sa jednim bračnim parom, sa kojim je posle kratkog razgovora, razmenio brojeve telefona i koji su tvrdili da su u ovoj igri novi.
Njegove tajne posete «psećim» sajtovima otkrila su dva anonimna novinara iz časopisa Sun, koji su ga videli u parku Kenok Čejz. Prema nedeljniku Sun, Kolimor je posalo, preko mobilnog telefona, dve poruke ovom bračnom paru, pozivaući ih na «zabavu» sa njim u parku. Objasnio im je kako funkcioniše ova «zabava» i napisao svoje prvo iskustvo.


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003