Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 Prvi put! 06. 07. 2003.Antonio Banderas, kako sam priznaje, nije baš blistao u prvom, a ni u seksualnim kontaktima koji su neposredno usledili…

Viktorija Abril se osećala muškobanjastom i pronašla zabavu u istraživanju polnog identiteta, Šeron Stoun je svog prvog intimnog prijatelja morala da moli da bi je deflorisao, dok je Bred Pit ključ za "skidanje mraka" ugledao u dimu marihuane...
Kako su to uradili (uradile) prvi put, i sa kim? Pitanje koje intrigira mnoge tinejdžere, pa i one malo starije, dok razmišljaju o zvezdama holivudske mašinerije snova. Časopisi i tabloidi oduvek su bili puni svakojakih priča, koje uglavnom ne prevazilaze domen nagađanja prošaranog zlobom. Zar nije došlo vreme da zvezde i zvezdice same odaju tajnu famoznog Prvog puta?

Banderas: Stidljivo u petnaestoj

Kada vidimo Melani Grifit kako se zadovoljno meškolji u rukama svog latinskog viteza, zaista nam nije lako da zamislimo Antonija Banderasa kao nesigurnog, pred krevetskim iskušenjima drhtavog mladića. A eto - baš tako je Antonio startovao, u svojoj 15. godini, da bi danas iskreno priznao: - Znate, kad sam prvi put vodio ljubav, bio je to totalni fijasko!
Antonio se nije usuđivao da smuva svoju drugaricu iz razreda na koju je odavno bio bacio oko. Vreme je prolazilo, gvožđe nije iskaljeno dok je bilo koliko-toliko vruće, i taj je voz, barem do daljeg, prošao. Odnekud je, Božjom rukom vođena, iskrsla njegova drugarica iz ranog detinjstva. A. B. joj je oduvek bio simpatičan, i rešila je da povuče neophodne poteze.
Uprkos njenoj predusretljivosti i naklonosti, nije - seća se Antonio - bilo briljantno. Čak i u drugom, trećem... pokušaju nije mogao da se otkravi i pruži sve od sebe. Ne kazuje, međutim,
kako je njegova izabranica reagovala na njegovu inhibiranost, ali ostaje mu uteha da je to bio jedan od prvih dokaza njegovog dubljeg senzibiliteta, koji mu i dan-danas daje ono nešto posebno u konkurenciji tzv. mačo tipova.


Abril: Dečaci i devojčiceRođena i odrasla u Frankovoj Španiji, vaspitana u samostanskoj školi, potonja vatrena heroina slavnih Almodovarovih filmova dugo nije znala ništa o ljubavi i seksu. Zato su njeni počeci bili pomalo konfuzni, no svakako šarmantni. Baš kako Viktoriji Abril i pristaje.
- Bila sam muškobanjasta. Mrzela sam lutke, ljubavne romane i sve ono što vole devojčice. Prvi put mi je bio vrlo neobičan: našla sam se u krevetu sa mladićem i nikako me nije napustao utisak da su tu dva dečaka. Sem toga, učinilo mi se da bi oboma bilo bolje da smo ženskog pola - priča Viktorija, koja je svet nevinih napustila ipak relativno rano, u svojoj 16. godini. Što se njenog iskustva tiče, deluje prilično simpatično. Nadamo se samo da njen prvi ljubavnik celim događajem nije temeljno istraumiran!


Stoun: Molim te, uzmi me!Buduća "zver" iz "Niskih strasti" bila je, sama se seća, vrlo sramežljiva i nezadovoljna svojim izgledom u turbulentnim godinama adolescencije. Već je bila dogurala do 18. rođendana kada je odlučila da se odrekne devičanstva, pa je preuzela mere kako bi zavela mladića koji joj se dopao...
- Bio je Italijan, katolik, nešto stariji od mene, ali još, rekla bih, neiskusniji, ako je to bilo moguće. Kada je saznao da sam devica, hteo je da hvata maglu. Morala sam da ga molim! - kaže Šeron, koja kasnije u životu - verujemo - bar da moli nije morala.


Lamber: Nezajažljiv od početkaDa će ga do sredovečnog doba krasiti senzualnost za koju mnoge dame širom sveta kažu da se retko viđa, mlađani Kristof Lamber pokazao je već u svojoj petnaestoj godini, kada je startovao sa drugaricom iz gimnazije. Viđali su se malo, nešto je krenulo, a onda je jednoga dana Lamber, odričući se svake stidljivosti, na uvce svojoj dragoj umilno šapnuo nedvosmisleno pitanje: "'Oćeš da se kresnemo?"
Danas veli: "Istina je da je to bilo izrazito vulgarno, ali sam na taj način pokusao da prevaziđem stidljivost, što mi je i pošlo za... rukom. Ona me je dobro ukapirala, i sama mi je zakazala randevu... Celo popodne proveli smo zajedno, i bilo je, bogami, devet puta!" Iako je od glasovitog "Hajlendera" - previše je.Silds: Dve verzije jedne čednostiAko je Holivud ikada izrodio stvorenje koje je slavu pokušalo da stekne svojom čednošću, makar ona bila i lažna, onda je to svakako prelepa Bruk Šilds, donedavno izabranica tenisera Agasija, koji je naknadno provalio da ga više privlači koleginica Štefi Graf. Za nju se, naime, vezuje priča da nikome neće otkriti svoju žensku tajnu pre sudbonosnog "da", pa makar ko zna dokle čekala...Odnedavno je, međutim, u opticaju i sasvim druga verzija, drastično drugačija. Što je još zanimljivije, sama glumica, koja i dalje živi od stare slave "zaslužene" na "Plavoj laguni", dala je značajan doprinos u otkrivanju "tamne strane" Bruk Šilds pred svetskom zgubidanskom javnošću: ispričala je, navodno, novinarima kako je nevinost ipak izgubila u "regularno vreme", kao osamnaestogodišnjakinja, sa glumcem Dinom Kejnom. Po priči gospođice Šilds, posle Kejna je usledila veza sa Kelijem Gejnsom, koji ju je, doduše, "više voleo kao ličnost". U otkrivanju nove "istine", Bruk se istakla i podatkom da je posle Gejnsa bilo "još avantura bez stvarnog značaja".
Sve u svemu, čini se da i nije propustila toliko od života koliko je doskora nameravala drugima da predstavi.


Grifit: Stara ljubav zaborava nemaDanas se ime glumice Melani Grifit neizostavno dovodi u vezu sa imenom njenog kolege i supruga Antonija Banderasa, ali upućeni se dobro sećaju njene životne ljubavne storije sa, takođe "dramskim umetnikom", Donom Džonsonom. Don je bio prva Melanina ljubav, čovek za koga se dvaput udavala i sa kim je u dva navrata kretala različitim stazama. Ko zna, možda će se spojiti i treći put? Budući da nemamo nameru da sekiramo Banderasa, mogućnost "trećeg pokušaja" sa Džonsonom zasad ćemo gurnuti u ćoše. Idealna je, međutim, prilika da vidimo kako su se Melani i Don upoznali i kako je njihova ljubav na prvi pogled ubrzo rezultovala vrlo ranom defloracijom princezice Melani. Imala je samo 14 godina! Dona je upoznala na snimanju, na koja je, inače, kao kćerka glumice Tipi Hedren (nama najpoznatije iz grandioznih Hičkokovih "Ptica") često odlazila. Dvadesetdvogodišnji plavušan snimao je neku epizodnu rolu, ali ga je Melani, očigledno, odmah okvalifikovala kao jedinog kandidata za prvu ulogu. Tri meseca je trajalo nadigravanje mladića i devojčice, a onda se jedne večeri, u nekom dvorcu na obodima San Franciska, Melani požalila svom draganu da joj je vrlo loše, zamolivši ga pritom da je odnese do sobe. Tu se desilo...


Bred Pit: Čas iz matematikeImao je samo 13 godina, a od poroka već nije zazirao. Seća se da je bilo nekih problema sa gradivom iz matematike, pa je pozvao drugaricu da mu pomaže. Drugarica mu se, naravno, i sviđala. Seli su tako, popili neki sokić, a onda je "profesorka" zamotala cigareticu neobične arome, koja je ubrzo krenula od ruke do ruke. Rezultat: nije bilo previše okolišanja, odeća se skidala sama od sebe, a Bred se prepustio lekciji i - kaže - doživeo pravo otkriće!
Copyright BONI Drenik d.o.o 2003