Povratak na prvu stranu - vesti

 

Igram nagradnu igru
Dobijam vesti na mail
Testiram inteligenciju
Ucestvujem u diskusijama
Uspostavim kontakt
Reklamiram se  Arhitektura
Astrologija
Brak
Dogadjaji
Download - Freeware
Erotika
Humor
Kozmetika
Licnosti
Ljubav & Sex
Mladi
Moda
Poezija
Sve o deci
Umetnost
Zanimljivosti
Zdravlje
 David i Viktorija Bekam 01. 09. 2004.
Septembra 2004, druga beba će obogatiti život poznatog fudbalera Dejvida Bekama i njegove takođe poznate žene, Viktorije Bekam. Engleski bukmejkeri se već klade koga će pola biti dete, kakvo će mu ime dati. David, ponosni otac je izjavio: Ova godina će za nas biti izuzetno zanimljiva. Engleska će učestvovati u Svetskom kupu, Viktorijina pesma je druga na TOP 10 a sada očekujemo drugu bebu. Zar to nije fantastično! Bruklin je takođe nestrpljiv da vidi malog brata ili malu sestru da bi imao s kim da se igra!

Bruklin. Ime njihovog prvog deteta. Dečak sada ima tri godine a ime je dobio po njujorškom kvartu Bruklin u kome su ga roditelji začeli. Kako se zna da Viktorija obožava da šopinguje po Parizu na kladionici se ime Pariz kotira veoma visoko.

Viktorija i Dejvid su danas najekstravagantniji par u Londonu. Toliko bogati (njihovo bogatstvo se procenjuje na pola milijardi evra) vode potpuno lud život. Sa dvadeset pet godina posedovali su imanje u engleskoj unutrašnjosti koje je koštalo 5,49 miliona evra: deset kupatila, kamini u svakoj sobi, olimpijski bazen, teren za golf, teniski teren, sve to na 24 hektara zasađenih retkim drvećem. On skuplja automobile: Porsche 911, Ferrari 550, BMW X5, Mercedes SLK, Aston Martin...
Ona obožava Gučija, Versaćea, Pradu i odeću kupuje na tone. Često sebi poklanja neverovatan nakit. Za Bruklinov rođendan pozvali su više od stotinu dece, desetine klovnova i žonglera. Cena zabave: više od 20 000 evra.

Ali, njihovi ekscesi se ne završavaju samo na novcu. Njih dvoje ne idu nigde bez čitave armije telohranitelja. Tetovirali su svoja imena, sistem «moje ime na tvom telu» i obrnuto.
Ona je poznata prznica i bolesno ljubomorna. Trudna i ubeđena (možda s pravom ili ne) da je njen Dejvid vara, zveknula mu je šamar koji još uvek zveči. A Naomi Kempbel je odrapila: «Debela kravo!» Smatra da je u svetu poznatija od sede dame koja nosi englesku Krunu, traži da je zovu «kraljica Vik» i poziva svoje obožavaoce da pogledaju njen sajt koji se zove Beckingham Palace!

ANTRFILE
17.april 1975
Rođenje Viktorije Adams u Hertfordšajru(London)
2.maj 1975
Rodjenje Dejvida Bekama u Lejtonstounu(London)
1998
Susret fudbalera i pevačice
4.mart 1999
Rođenje njihovog sina Bruklina
4.juli 1999
Venčanje Viktorije i Dejvida sa velikom pompom


Copyright BONI Drenik d.o.o 2003